12/31/12

clinxx

I've been running on the same path for years. I really want to escape but I can't. I ask for hints, but nobody give. Even the more i've tried, the more my eyes, my heart's vision start to blurry. Not because of the tears, but caused by problems, discomfort things, insecure feelings. My life battery is low, and i need an adapter to charge my battery, or maybe an elixir to recover everything in my life. I feel sick, I feel tired, i hate to think that maybe i've reached my limit.
Everybody needs someone, if they feel the same way like me. Either I. I don't want to start my research. I would waiting. Because, how can i start to research someone, if my heart has stucked to this boy. He's not my lover, he's not even my brother, and the most important he's not my boyfriend. But i love him. The deepest of my heart once had asked my brain to make him to be mine, but my brain said no. This once, my brain start to think logical.
Why my brain said no? Because it knew that he won't love my like the way i do. I'm not his type. I know i'm not the girl who likes shopping, who understands fashion, and update about it. I'm not the girl who always talks about boys, because you know i love you. I'm not the girl who tries really hard to get skinny and thin. I'm not the girl, who avoids to eat junk food. I'm not the girl who goes to mall, for shopping. I'm not the girl whose haircut is the newest model.
I'm just a girl who rather be herself, goes to mall just for the music stores, bookstores, the cinema, and the cafe. I can spend more than an hour in a bookstore. I don't care about what people say about my music sense which is you know kinda weird. Maybe i'm the only one who understand my laptop. I rather be the girl who brings her sketchbook wherever she goes. I don't know, i'm gonna continue this.

 SEE? NTAR GUE BUAT NOVEL GUE CANTUMIN ISI POST INI WAKAKAKA CERITANYA CEWENYA GALAU DITINGGAL (maybe ditinggal gebetan, gatau juga deh) GATAU DITINGGAL SIAPA BUT SHE LOVES MUSIC.  yux cao babay!

No One.. :-)

assalamualaikum!

widiiii udeh hari terakhir di 2012 nih! btw kan nanti malem itu malem taun baruan, pada kemana nih 'rencana'nya? ada car free night loh nih di jakarta! iwo, temen gue dari smp tp sekarang beda sekolah, ngajakin ikutan itu. ah tp coba gue ada sepeda, gue jabanin dah tengah malem ke bunderan ha-i. :( yaudahlah ya hahaha oh iyaaa happy birthday to my old friend aditdutdetdottt  sukses sma yaaa dit jgn sombong2 sm gwww! ;p

eh readers,
coba deh diinget-inget lagi, desember taun lalu sama desember sekarang, hidup lo lo semua ada perubahan ga nihh? perubahannya negatif apa postitif? hahahaha kalo gue sih alhamdulillah berubah dan.. wkwkw setengah-setengah nih negatif sm positifnya! hehe. 

eh readers,
coba deh diinget-inget lagi, desember taun lalu lo ngapain aja nyambut taun baruan? ngedokem di rumah tapi nguprek2 msn, twitter, fb, instagram path dll apa jalan ke rumah sodara yg ada di pdk indah sekitarnya atau dimana gitu apa ngapain? hahahaha gue sih ingettt gue taun kemaren gue ke rumah sodara+ketemu sodara gue yg namanya idham dan gue pulang malem dan malemnya itu gue langsung on msn dan chat. :)

do you miss that moment, gayz?

ya maybe kalo lo lagi dalam perubahan yang sangat duahhhsyaddd tak ada bandingannya mungkin bakal ngerasa kangen..bgtbgtan. mungkin ya, tapi gatau deh kalo yang lg ga dalam perubahan yg duahsyad gitu. hmm kayaknya udah dulu nih intermezzo, udah cukup gituye. wkwkwk. oh ya! maksudnya apanih sya masang title No One pake emote :-) gitu? yaaa let me tell you about thizzz!

12/18/12

:]

SAMLEKUM HAPPY BIRTHDAY YE BOS!!!! SEMOGA MU MAKIN BERJAYA! HAHEHHAHHEAHAHEHA!!!
ehm.... bos? ^o)





maf ya gituan aja.....:(

12/16/12

announcement;

buka flickr gue yaaaaa! heheheheheh lastfm nya juga diliat juga donggg wkwkwk 


h-2.

12/8/12

blogggggyyyyyyy

YEAY GUYSSSS IT'S BEEN SOOOOO LONG RIGHT!??!?!!? LONG TIME NO POOOOOST HUHUHUU I REALLY MISS HIM EH I MEAN I REALLY MISS THIS BLOGGGGGGG:*

kangen parah.
parah banget.
demi Allah.
sama semuanya.
iya.....
semuanya.........


:')


ga tau mau mulai dari mana yg jelas...
liat kalender, liat tanggal post ini.
ha-min-se-pu-luh-guys.

yayayay let us see nanti bakal ada apa di blog ini dan sesuatu sejenis apa di blog ini HEHEHEHE.

by the way....
this. masa gue suka bgt foto ini....