1/7/12

Jan 7th, 2012

it's January 7th, 2012.
assalamualaikum!!!!
good morning(to afternoon) everyone! this' my first post at 2012 kan ya? nahahah pas bgt seminggu. Happy new year!!!! wish us be better on this year from before. yep let's start our post! ;)

so, at 2am tadi, i just have finished watch a movie, yep korean drama gitu, its my first time to watching all day long!!! dari jam....wkwkwk 12pm until 2am!! hahahahaha itupun gue skip-skip banyak bgt. haha.

the title is.. 49 days.

ya gue dapet bgt moral messagenya. wonderful banget! film itu teach us to respecting life. bener2 berharga bgt tuh hidup. so we're not able to gesek2 tangan pake piso silet garpu sendok ya yg tajem2, it means kita ga ngehargain hidup kalo gitu. as long as we life, we have to loving each other. yabukan love cinta kayak lo ke pacar lo atau siapa gituya. this' just like saling menolong, saling sayang, gitu begitu deh. it's my first time nonton all day long udah gitu dapet moral messagenya bgtbgt. yg bikin betah itu sebenernya... the actor(s). apalagi the scheduler!! haha okebanget doi.


OHYAA masa wishes for new year just like that sih ya.. gue tambahin!!
I (yg sederajat sm gue bilang aja we) hope this year, 2012, i'll get:
-keberkahan tiada tara tiada putusnya (amin)
-kesehatan sepanjang tahun (amin)
-kesiapan tryout and national examination (amin)
-(kalo gue) get the rsbi class for the second time, lolos seleksinya terus, yg penting bs masuk kls rsbi lg! (amin)
-get success at senior high school! (amin)
-get the 'perfect' senior (in a good way) (amin)
-and 2011's wishes yg belum terkabul hopefully can we reach together! (aminnnn!)


♥, @elsyaah





p.s. gue gatau mungkin 2012 gue bakal banyak berubah kali ya. amin deh. tapi jd lebih baik. mohoho amin bgt!!! (*feminine) -.-'

No comments:

Post a Comment